ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ) ще проведат

...
ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната - Демократична България (ПП-ДБ) ще проведат
Коментари Харесай

Очи в очи. ГЕРБ покани ПП-ДБ на лидерска среща във вторник

ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) ще проведат лидерска среща във вторник, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От ПП-ДБ не са коментирали присъединяване си досега. Срещата ще се състои от 10:30 часа в зала „ Запад “ на Народното събрание (НС), като задачата ѝ ще бъде търсене на консенсус по съществени тематики в подтекста на идното връчване на първия изследователски мандат от президента Румен Радев.

В идващите дни през седмицата ГЕРБ-СДС ще предложения на срещи и водачите на останалите парламентарно показани партии в 49-ото Народно събрание. От пресцентъра оповестяват също, че представителите на медиите ще бъдат поканени за протоколни фрагменти първоначално, а след срещата ГЕРБ-СДС ще направи изказване и ще отговори на въпросите на медиите.

По-рано в понеделник Росен Желязков , ръководител на Народно събрание и народен представител от ГЕРБ-СДС, сподели в телевизионния ефир, че най-естественото в актуалната политическа обстановка е да има лидерска среща. " Докато не отмине дистанцираното говорене и не се седне на диалог очи в очи, всичко е допустимо ", сподели той.

В неделя съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков , че партията му желае да има държавно управление, в което обаче да няма министри на ГЕРБ. Преди близо седмица двете партии договориха обща законодателна рамка.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР