"ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение

...
"ГЕРБ събра изключителен ресурс. Събра го, щавейки бизнеса в продължение
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ събра изключителен ресурс, щавейки бизнеса

"ГЕРБ събра извънреден запас. Събра го, щавейки бизнеса в продължение на 15 години. Това е голям финансов запас. Срещу него не може да се изправи някой, който с гуменки да се надбягва с допингиран играч. Някои сме с гуменки, други са с леко по-добри обувки, само че съотношението във финансовите благоприятни условия на ГЕРБ и останалите е фрапантно ", съобщи Татяна Дончева от "Движение 21 " в предаването "Алтернативата ".
По думите й слагането на основни лица на основни позиции, които са говови да създадат всичко, с цел да запазят мястото си, доста затруднява нещата.
Дончева обаче добави: Който го е боязън от мечки, да не върви в гората.
Лидерът на придвижването загатна още, че "Отровното трио " и Мая Манолова може би ще се явят на идните парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната "Единна национална партия ". Посочи още обаче, че диалозите не престават и няма нищо финализирано.
"Гражданското общество би трябвало да се опъне и да спре да осуква към въпроса има ли късмет. Без да се опита, не може да се завоюва и тройка от тотото. По-малко би трябвало да се наблюдават социологическите сондажи, тъй като е ясно, че всички са на процедура вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и впрочем. Това в подължение на доста избори е давало безотказен резултат. Хората си споделят - защо да гласоподавам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото ", разяснява Дончева.
Лидерът на "Движение 21 " добави: Няма потребност да сработва робския чип. ГЕРБ са в обстановка, в която имат какво да губят и то не партийно. Те са в обстановка да губят персонално.
Напрежението сред "Дондуков 1 " и "Дондуков 2 " Дончева разчете като обикновено. Тя добави още, че Радев ще би трябвало да направи старания, с цел да получи поддръжка за втори мандат, защото от Движение за права и свободи изрично обявиха, че няма да застанат зад него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР