ГЕРБ събира политическия си актив на конгрес. Очаква се председателят

...
ГЕРБ събира политическия си актив на конгрес. Очаква се председателят
Коментари Харесай

ГЕРБ с отчетно-изборно събрание, очаква се Борисов да бъде преизбран

ГЕРБ събира политическия си актив на конгрес. Очаква се ръководителят на партията Бойко Борисов, чийто мандат изтече през ноември предходната година, да бъде избран отново. Не се чакат рокади във висшето управление на ГЕРБ.

Дневният ред включва лични и структурни промени в партията - избор на ръководител, заместник-председатели и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии. По правилник предварителни номинации за председателския пост не се вършат, като процедурата планува това да става по време на събранието. Подобен сюжет обаче не се чака и активът на ГЕРБ обезпечено ще преизбере своя водач.

Последно най-висшият конгрес на партията се организира през май предходната година, когато бяха определени новите заместници на Борисов - Томислав Дончев и Даниел Митов, като предходните - кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов - останаха в партийното управление като членове на изпълнителната комисия.

Очаква се Дончев и Митов да запазят постовете си. Според информация на БНР ще има само промени в състава на Изпълнителната и Контролната комисии.

Очаква се Бойко Борисов да показа своя разбор на настоящата политическа конюнктура и да насочи своите послания към структурите на партията.

В Националното заседание на ГЕРБ ще вземат участие близо 1100 делегати и посетители от цялата страна, депутати, евродепутати и представители на локалната власт.

Форумът ще се организира н " Интерекспо център " в столицата от 12 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР