ГЕРБ са в едно безсилие, техен е ангажиментът като първа

...
ГЕРБ са в едно безсилие, техен е ангажиментът като първа
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: ГЕРБ имат ангажимент да се справят със ситуацията, но те са в изолация

ГЕРБ са в едно изтощение, техен е задължението като първа политическа мощ да се оправят със обстановката, само че те са в изолираност. Това съобщи Мирослав Иванов от Политическа партия в ефира на Българска национална телевизия.

``Когато ние бяхме първа политическа мощ направихме едно съдружно болшинство и избрахме ръководител на Народно събрание. От изборите са минали 20 дни и ГЕРБ можеше да постъпят по същия метод ", разясни Иванов.

``Никола Минчев е човек, който може да се оправи в тази обстановка със ужасно напрежение и мощно фрагментиран парламент``, добави още той.

Той обърна внимание, че задължението на първата политическа мощ е да седне на масата на договарянията, а да не се приказват опорки пред медиите. " ГЕРБ желаят да имат ръководител непременно, моите почетения към господин Рашидов, само че той не се усеща добре на мястото ", съобщи депутатът.

Той бе безапелационен, че Кристиан Вигенин дава отговор на критериите им за ръководител на Народно събрание и те биха го подкрепили, само че това ще се реши в парламентарната група.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР