ГЕРБ са единствените победители на тези избори. Има различни избори

...
ГЕРБ са единствените победители на тези избори. Има различни избори
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Картата на България е категорично синя. ГЕРБ са единствените победители на тези избори

ГЕРБ са единствените спечелили на тези избори. Има разнообразни избори в разнообразни политически обстановки. Понякога резултатите са по-високи, от време на време резултатите са по-ниски. ГЕРБ е безапелационната първа политическа мощ. Българският гласоподавател потвърждава това към този момент над 10 години.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, който разяснява отминалите локални избори. "Нормално е в изискванията на народна власт да има балотажи. Само при комунизма нямаше балотажи и се печелеше на първи тур с цялостно болшинство. ГЕРБ е първа политическа мощ във всички общински препоръки. Нормално е да имаме и изгубени градове, тъй като това е мажоритарен избор и има недоволни от досегашните градоначалници. Важното е да се броят кметовете. ГЕРБ има най-вече кметове - над 160. Това са над 2/3 от всички общини в България. Картата на България безапелационна е синя. Резултатите ни от 2019 година са доста по-високи от тези през 2015 година ", разгласи Гърневски.



"Срещу ГЕРБ непрестанно се води война и се желаят предварителни избори. Имаше партизански придвижвания водени от Елена Йончева преди евроизборите, които желаеха да съборят държавното управление, само че тогава от Българска социалистическа партия си го изядоха от гласоподавателите. Преди тези избори още веднъж се излязаха куп неистини и помии по ГЕРБ, само че гласоподавателите още веднъж припознаха претендентите на ГЕРБ. Над 2/3 от България гласоподава за претендентите на ГЕРБ. В София победи ГЕРБ, победи и Йорданка Фандъкова. Срещу нея имаше едно Отечествен фронт, което бе формирано от партии от синьо-червената мъгла ", разкри депутатът от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР