ГЕРБ: С БСП не желаем да се коалираме“Не желаем да

...
ГЕРБ: С БСП не желаем да се коалираме“Не желаем да
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в понеделник, 27 ноември 2017

ГЕРБ: С Българска социалистическа партия не желаем да се коалираме

 01-1

“Не желаем да се коалираме с Българска социалистическа партия освен през днешния ден, само че и в бъдеще, тъй като имаме непреодолими разлики във визиите си за развиването на България и разнообразни показа за политически морал и полезности. Ние сме модерната европейска партия у нас, чийто глас се чува в Европа. ” Това е записано в декларация, която бе гласувана от 1200 делегати на четвъртото отчетно-изборно национално заседание на ГЕРБ.

Първата партия
на Марешки се разпуска


 марешки

Софийският градски съд (СГС) реши да разпусне първата партия на Веселин Марешки – Национално придвижване за независимост и народна власт (НДСД). Решението на арбитър Валерия Братоева е от 17 октомври, само че още не е влезнало в действие, тъй като Марешки го апелира. НДСД е наказана и да заплати правосъдните разходи – 80 лева на Софийски градски съд и 35 лева на „ Държавен вестник ”.

Сковават ни сняг
и минусови температури


 09-1

Валежи от сняг и доста намаление на температурите ни чакат от през днешния ден доникъде на седмицата. Това съобщи синоптикът Петър Янков пред “Труд ”. Той изясни, че няма заплаха от струпване на огромно количество снежната завивка, само че все пак термометрите ще демонстрират доста по-ниски температури от предходните дни.

Нова фикс идея за
здравословно хранене разболява


 07-1

Броят на хората с хранителни разстройства в България пораства. Освен анорексията и булимията, орторексията е новото заболяване, което набира скорост у нас, заяви пред „ Труд ” експертът по хранене и диететика проф. Донка Байкова. По публични данни за 2016 година броят на хората с хранителни разстройства в страната е над 200 000 души, само че в реалност страдащите са над 400 000.

Близо 7000 българчета
се раждат недоносени


 05-1

Близо 7000 бебета годишно, към 10% от всички новородени у нас, са недоносени. Специалистите регистрират, че тази отрицателна наклонност се задълбочава, като от ден на ден деца са рискови и за тях са нужни доста запаси и специфични грижи – всяко дете, родено прибързано и претърпяло месеци престой в интензивни отделения и кувьози, има потребност от упорита и дълга рехабилитация, кинезитерапия и възстановителни процедури.

Грантаджиите са презирани, даже когато
са употребявани


 1415.indd

Интервю с историка проф. Андрей Пантев

Стратегическите провокации на подмазвач-провокаторите в републиката

 13-1-kuti

Умението да се кланят по едно и също време в две направления е присъщо на някои отиващи си политици – разбор на Христо Смоленов

Диалогичният политик

 емил христов

Силует на новия зам.-председател на Народното събрание Емил Христов

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР