ГЕРБ реши да отвърне на удара на БСП с роднински

...
ГЕРБ реши да отвърне на удара на БСП с роднински
Коментари Харесай

ГЕРБ отвръща на удара: Червена шуробаджанащина в Брегово

ГЕРБ реши да отвърне на удара на Българска социалистическа партия с роднински назначения в община Брегово. Информацията бе оповестена по едно и също време по бТВ и Нова телевизия от депутатите Тома Биков и Антон Тодоров.

" В Брегово ръководи социалистът Милчо Лалев. Неговата брачна половинка била учителка в детската градина, сватята – леличка, снахата – счетоводител, сватът – водач на домакински обществен патронаж и катафалка, сестрата на снахата – хазаин в център за настаняване от фамилен вид, шуреят – защита ", изреди Биков.

" В Брегово работят и родственици на депутата Цветан Топчиев (БСП): дамата – счетоводител в Дома за възрастни хора с умствена назадничавост, синът – в комплексното административно обслужване на общината, братът – основен експерт отбранителна и мобилизационна подготовка, дамата на брата – шеф на предпазено жилище, а племенникът – в общински отдел ", уточни още депутатът от ГЕРБ.

" Позицията на честен стожер е доста тежък кръст, той притегля вниманието към този, който е честен стожер”, акцентира Биков. И запита депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева дали по времето, когато е съжителствала със Сергей Станишев (бившият водач на БСП), е получавала за филмите си финансиране от Пловдивския панаир на Георги Гергов от Българска социалистическа партия.

Биков напомни и че като енергиен министър Румен Овчаров е назначил в АЕЦ " Козлодуй” Иван Генов, на който е кум.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР