ГЕРБ-Раднево откри предизборната си кампания с водосвет пред офиса на

...
ГЕРБ-Раднево откри предизборната си кампания с водосвет пред офиса на
Коментари Харесай

Д-р Теньо Тенев, кандидат за кмет на Раднево от ГЕРБ: Целта ми е победа на първи тур и успешно реализиране на започнатото

ГЕРБ-Раднево откри предизборната си акция с водосвет пред офиса на партията в наличието на доста членове, симпатизанти и сътрудници. Официален посетител бе регионалният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ През миналите 4 години успяхме финансово да стабилизираме общината. Постигнатото е резултат от поредна и упорита работа. Важното е, че след направеното можем да гледаме с горделивост хората в очите. Всичко, което обещахме, го изпълнихме” – сподели претендентът за кмет на Раднево доктор Теньо Тенев. Той разгласи, че на идните локални избори ГЕРБ в Раднево получава доста необятна поддръжка, без оглед на политическите пристрастия.



„ Сред акцентите в бъдещата ни работа са ремонт на градския парк, който ще бъде изработен през идната година, поправки на улици, възстановяване на инфраструктурата в селата и други Детските градини, детските ясли и млечна кухня и ясла ще останат безвъзмездни. Ще внесем предложение в Общинския съвет за погашение на еднократна помощ при раждане на първо и второ дете” – съобщи доктор Тенев. Той прикани за опазване на положителния звук по време на предизборната акция. „ Нека тя бъде положителна, хората по това ще ни разпознаят. Победа на първи тур и сполучливо осъществяване на започнатото!” – пожела на себе си и на претендентите за общински съветници от ГЕРБ доктор Теньо Тенев.



„ Отговорността, която в този момент пада върху доктор Тенев, е още по-голяма, тъй като той би трябвало да усили темпото на работа в Общината. За да извърши програмата си, той има потребност и от болшинство в Общинския съвет, по тази причина е нужна и вашата подкрепа” – съобщи регионалният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов.



На откриването на акцията бяха показани 17-те претенденти за общински съветници и претендентите за кметове на кметства.



„ Девизът ни е „ Работа, работа, работа”. Искаме вашата поддръжка, с цел да продължим да работим по метода, по който вие очаквате от нас и през идващия мандат, тъй като Раднево в действителност става прекрасен европейски град и това към този момент не звучи като клише” – сподели лидерът на листата с претенденти за общински съветници доктор Румен Йовчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР