ГЕРБ работиха за това да се състои този балотаж. Това

...
ГЕРБ работиха за това да се състои този балотаж. Това
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: ГЕРБ работи за да има балотаж с Манолова

ГЕРБ работиха за това да се състои този балотаж. Това съобщи съпредседателят на ”Демократична България ” ген. Атанас Атанасов. По думите му Мая Манолова е била извънредно комфортна на ГЕРБ.
Нашият претендент за кмет на София арх. Борислав Игнатов беше съвършен, " Демократична България " има положително показване в София - 8 районни кмета и 12 общински съветници в Столичния общински съвет (СОС) са един доста добър резултат, разяснява още Атанасов пред bTV.

Нашето въздействие в София е осезаемо и ние го увеличихме на база изборите за Европейски парламент, проучва още той.

Според него протестният избор в София е бил разпилян и това е довело до спечелването на този мандат от Йорданка Фандъкова и от ГЕРБ на процедура.

" Една част от хората са дали своят вот прочувствено - по-възрастните с антикомунистически убеждения не са дали своят вот за Българска социалистическа партия, само че по-младите хора, които са считали, че би трябвало да бъде отместен корупционният модел от София, са подкрепили опция " в лицето на Манолова, сподели ген. Атанасов.

Режимът на Борисов губи поддръжка в цялата страна и преди всичко той се пропуква доста съществено в София. Поради тази обстановка, за която говорихме, те резервираха позиции в София. И това не е потребно за столицата, тъй като Фандъкова е един приветлив човек, само че най-важните решения в столичната община по какъв начин да се разпределят парите не ги взема тя, а ги вземат Борисов и неговите другари. Ето това е нездравословно за ръководството на София. И по тази причина трябваше да се търси механизъм този режим да бъде отместен. За страдание резервираха позиция ", сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР