ГЕРБ проверява дали Продължаваме промяната е била финансирана от лица,

...
ГЕРБ проверява дали Продължаваме промяната е била финансирана от лица,
Коментари Харесай

ГЕРБ с проверка: Била ли е ПП финансирана от лица, свързани с NEXO

ГЕРБ ревизира дали " Продължаваме промяната " е била финансирана от лица, свързани с NEXO (НЕКСО), заяви зам.-председателят на парламентарната група Тома Биков, съобщи БНР. Той посочи, че инспекцията се прави по " формален път ":

" Има свързаности на някогашен народен представител и на сегашен народен представител от " Продължаваме промяната " с NEXO. В единия случай някогашният народен представител Ракшиев е представител на NEXO за Пловдив, в другия – Настимир Ананиев е съучастник на съсобствениците на NEXO, и в това време съучастник с жител на Руската федерация във компания " Нефтогаз " и би трябвало да се дадат обяснения… Добре е да се ревизира дали има финансиране на " Продължаваме промяната " от лица, свързани с NEXO "

Във видео, оповестено във нощес, водачът на партия " ИТН " Слави Трифонов и заместникът му Тошко Йорданов оповестиха, че актуалният народен представител от Политическа партия Настимир Ананиев има общи компании с лица, свързани с NEXO, а съпредседателят на партията Асен Василев е посещавал офисите на компанията и е давал препоръки.

" Излезе, че тази банка на криптовалута " Нексо ", която се проверява, седем или какъв брой там американска щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута. Става въпрос за едни 90 и какъв брой милиарда, от които тези, които са главните играчи, са ги тафнали тези там 1 милиард и 400 милиона. Настимир Ананиев има общи свързани компании. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им, и са били доста близки, само че всички си траем ", сподели Слави Трифонов.

Депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев разгласи, че се е съветвал с юрист и ще съди всеки, който уронва репутацията и положителното му име и го замесва в " несъществуващи кавги ". Ананиев отхвърли изрично " Продължаваме промяната " да е била финансирана от " Нексо " и посочи, че познава Антони Тренчев като народен представител в предходен кабинет.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР