ГЕРБ проведе третата поредна среща след задействането на план Б,

...
ГЕРБ проведе третата поредна среща след задействането на план Б,
Коментари Харесай

ИТН иска обща програма, ако има кабинет

ГЕРБ организира третата поредна среща след задействането на " проект Б " , стартирал след официализирания към този момент раздор с обединението " Продължаваме промяната/Демократична България ".

В зала " Запад " в Народното събрание партията на Борисов, само че без самия Борисов , влезе в разговор с най-малката парламентарно показана партия " ИТН ".

" Още преди изборите декларирахме, че в този парламент ще подхождаме градивно и практично. Мога да ви уверя, че ние като парламентарна група ще подкрепим всяка една добра концепция без да робуваме на идеологически щампи ", уточни ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.
 ГЕРБ и Българска социалистическа партия започнаха разговор, само че какъв брой да е бюджетният недостиг?
ГЕРБ и Българска социалистическа партия започнаха разговор, само че какъв брой да е бюджетният недостиг?

ГЕРБ организира втората подред среща след вчеращния раздор с ПП/ДБ

От партията на Трифонов желаят да влязат в подробност по всеки сектор, защото, уточни Йорданов, в случай че има държавно управление, то управническата стратегия следва да е обща, а не на някоя от партиите.

Народният представител разяснява и провалените диалози сред ГЕРБ и ПП/ДБ, като съгласно него те били " извънредно безсмислени и странни ". " Това е ваше решение, не знам какви диалози и какво единодушие се постигнали с тях, само че в този момент би трябвало да реализираме единодушие по конкретиката ".

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в действителност преповтори казаното и в границите на предните две срещи с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия - съществени цели на ГЕРБ са управническата стратегия, намаляването на планувания бюджетен недостиг, влизането на страната ни в еврозоната и Шенген и така нататък " Дори и 3% недостиг не е безвреден, отново е недостиг. И отново значи задлъжняване с по 6 милиарда годишно . Но по-тревожното е, че анализът, който направихме все още, демонстрира, че бюджетът има запаси, само че те никога не са за 6 милиарда. И по този начин въпросът за държавно управление става все по-драматичен. Защото това не е държавно управление, което да ръководи в естествена и спокойна атмосфера, а е държавно управление, което дружно с болшинството и Народното събрание би трябвало да взема тежки решения ", акцентира Томислав Дончев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР