ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче положи голям

...
ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче положи голям
Коментари Харесай

Политолози: Нормално е да се очакват рокади в управлението след подобен резултат


ГЕРБ продължава да е Бойко Борисов. Цветанов обаче постави огромен по размер труд. Това сподели анализаторът Георги Харизанов в ефира на БТВ.

Бойко Борисов е доста комплициран. За него не може да се приказва с общи изречения. Това сподели икономистът Кольо Парамов.

Политическата класа направи по този начин, че политическите кавги да бъдат потушени. Борисов продължава с линията, че това леке би трябвало да се отстрани с доста работа. Смятам, че закононарушенията няма да стихнат. Това съобщи политологът Мария Пиргова.

Той няма никаква опция да почисти името на ГЕРБ. Това може да го направи единствено съдът, добави тя.

„ Бойко Борисов не е арбитър, не е прокурор. Аз не желая всички да се оправят за следващ път. Това няма нищо общо с политиката “, добави Харизанов. Той добави, че не мисли, че Цветанов е направил закононарушение, с цел да бъде наказван.

„ Нормално е да се чакат рокади в ръководството след сходен резултат. Сега новата обстановка в България, голямата ненавист, приказва, че има доста огромен проблем. Трябва да търсим излаз като страна. Моделът би трябвало да се промени “, безапелационен бе Парамов. „ Трябва да има промени, тъй като има съществени проблеми, които би трябвало да се вземат решение “, добави той.

„ Икономическият модел би трябвало да се промени. Проблемите в един бранш би трябвало да се вземат решение с промени, а не с пари и задръстване на дупки “, уверен е Харизанов.

„ Това не е направено след 2009 година България трябваше да премине най-тежката икономическа рецесия. След това страната трябваше да бъде отвоювана още веднъж, тъй като беше дадена под аренда на Българска социалистическа партия през 2014 година През 2019 година фокусът е приходите и икономическата политика. Надявам се Корнелия Нинова още дълги години да остане ръководител на Българска социалистическа партия “, съобщи Харизанов. „ Пожелавам ѝ креативно дългоденствие “.

Конфликтите в Българска социалистическа партия ще се ускоряват, предвижда Пиргова. Тя счита още, че свадите ще продължат. „ Българска социалистическа партия по този начин или другояче е най-голямата опозиционна партия и би трябвало да се изправи “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР