ГЕРБ, ПП и ДБ се събират в правителство, въпреки че

...
ГЕРБ, ПП и ДБ се събират в правителство, въпреки че
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Представете си една млада палава булка - ПП-ДБ, която се взима с опитен, по-възрастен, но също палав партньор - ГЕРБ

ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България се събират в държавно управление, макар че се кълняха, че се кълняха да се самоунищожат едни други. Второ, Христо Иванов, представителят на дребното ДПС-ДБ, отива на крайници в стаята на огромното Движение за права и свободи при Делян Пеевски, с цел да уговаря конституционна промяна... също така и конституционно държавно управление. Вследствие на което господин Пеевски и господин Карадайъ ги подпират леко откъм гърба това държавно управление, с цел да мине. Това сподели Тошко Йорданов от Има Такъв Народ от парламентарната естрада, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Представете си една млада младоженка ПП-ДБ, палава младоженка, която се взима с умел, по-възрастен, само че също своеволен сътрудник ГЕРБ, който не една младоженка е опръщял с 200, от време на време откъм дупарата. В този случай се нанизват и Движение за права и свободи, които да играят ролята на парапет, тъй като двамата млади се награбват на стълбището, да не вземат да се хлъзнат ", сподели още Йорданов. 

" " Г-н Иванов, в случай че е толкоз самоуверен и кардинален, нямаше да се крие и щеше да влезе в комисията, на мястото на който там са си избрали. Правите се, че не сте в брак с ГЕРБ и Движение за права и свободи, скърбя вие ходихте да се молите. Ние ще демонстрираме какво вършиме на българското общество, няма да се криете. Когато се вършиме, че не сте дружно. Напротив ние ще демонстрираме кой ви е парапетът във връзката, кой ви е младежът и каква обич въртите там, където се съберете ", добави Тошко Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР