ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС са провели лидерска среща по-рано днес.

...
ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС са провели лидерска среща по-рано днес.
Коментари Харесай

Атанасова към Денков: Доверие се гради много трудно

ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са провели лидерска среща по-рано през днешния ден. Това разгласи ръководителят на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, откакто по-рано през днешния ден Кирил Петков от ПП-ДБ разгласи, че сътрудниците са договорили приемането на 13 законодателни целта преди локалните избори, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Лидерите на партиите си приказват за целите пред този политически сезон, изясни Атанасова. Движение за права и свободи вземат участие в диалога за поддръжка конституционни промени, тъй като тази сесия това ще е един от акцентите на пленарната зала и народните представители ", изясни тя. 

" Срещи в работен порядък, нищо изключително. Особено в днешния ден на печал обсъждахме по какъв начин ще отстраним най-бързо вредите от бедствията, какви законодателни промени са нужни ", добави тя.

Относно това дали двете ръководещи обединения си имат доверие Атанасова уточни: Доверие се гради толкоз мъчно сред нашите две политически обединения, че всяко дума би била вповече и би натежала. Особено в днешния ден е по-важно да покажем примирение. Ще прегърна думите на господин Денков, без коментар, сподели Атанасова във връзка признанието на премиера от по-рано през днешния ден, че още няма доверие на ГЕРБ и ще има такова, в случай че се изпълнят тежките задължения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР