ГЕРБ поиска оставката на Валери Жаблянов като поста зам.-председател на

...
ГЕРБ поиска оставката на Валери Жаблянов като поста зам.-председател на
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска оставката на Валери Жаблянов като зам.-председател на парламента

ГЕРБ изиска оставката на Валери Жаблянов като поста зам.-председател на Народното събрание. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на групата, заяви „ Фокус “.
„ Ако желаната оставка не бъде подадена в границите на работния ден, още на следващия ден в 9 часа народните представители от ГЕРБ ще стартираме събиране на подписи за публично искане на оставката му като зам.-председател на Народното събрание “, съобщи той.
Повод за настояването е частта от позиция на Българска социалистическа партия за Луковмарш, засягаща Народния съд. В изречението се споделя, че „ Народният съд “ е „ належащо и неизбежно правораздаване “.
„ От изказване на представители на ПГ на Българска социалистическа партия стана ясно, че зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов е създател на скандалната фраза, поместена в публична позиция на БСП”, съобщи Биков.
„ Приветстваме решението на управлението на Българска социалистическа партия да отдръпна тази оскърбителна за целия български народ теза от формалния си документ “, разяснява той. „ Валери Жаблянов не за първи път разяснява по безсрамен метод събития, които са нанесли тежки рани върху огромна част от българското общество. Само преди 2 седмици той се опита да осуети отдаването на респект с едноминутно безмълвие към жертвите на тоталитарния режим “, напомни депутатът от ГЕРБ.
„ Поведението на Валери Жаблянов е недопустимо и несъвместимо с поста зам.-председател на Народното събрание “, посочи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР