ГЕРБ подменят дневния ред на българите и правят скандали преди

...
ГЕРБ подменят дневния ред на българите и правят скандали преди
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Скандалите в държавата са провокирани от ГЕРБ

ГЕРБ подменят дневния ред на българите и вършат кавги преди локалния избор, тъй като не могат да се занимават с политика. Това сподели заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила във връзка поръчката на ГЕРБ, че ще внесат до основния прокурор сигнал против кмета на Провадия Филчо Филев за злоупотреби.

Според него кметът на Провадия Филчо Филев не е единственият кмет, било от ГЕРБ или Българска социалистическа партия, който чака изговаряне на прокуратурата. Няма сходни показни акции, както ги арестуват кметовете на ГЕРБ, само че в последна сметка тук би трябвало да има разделяне на управляващите. Има институции и тези институции би трябвало да бъдат оставени да работят, съобщи Стойнев. Според него няма по различен метод да бъде атакувана опозицията откакто ръководещите вършат кавги ден след ден. За мен персонално е недопустимо сходни по жанр изявления да подменят дневния ред. Проблемите са доста, свадите са доста. Няма да изреждам свадите като "Хасковогейт ", "Суджукгейт ", това което се случи в Септември – задържан кмет на ГЕРБ. ЧЕЗ е тематика, в която ръководещите имат пръст. Може би, с цел да се отклони вниманието, се дава мотив да се приказва за един възможен проблем, сподели Стойнев.

По думите му очевидно ГЕРБ са решили преди изборите, с цел да отклоняват вниманието, да вършат кавги. Те с политика не могат да се занимават. Бяха споделили, че по лист ще почват кметовете на Българска социалистическа партия. Ние не се тормозим от това, съобщи Стойнев и акцентира, че Българска социалистическа партия ще отбрани всеки един кмет социалист. По думите му обаче тези, които не съблюдават закона, вършат нарушавания и се облагодетелстват, ще би трябвало да си понесат тежестта на закона. Българска социалистическа партия ясно е декларирала курс към смяна на самата страна и битка с паралелната страна, добави Стойнев.

Скандалите в страната са предизвикани от ГЕРБ и колкото по-рано има предварителни избори, толкоз по-добре. Това сподели зам.-председателят на ПГ на "БСП за България " Драгомир Стойнев.

По мотив обвиняванията на Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, че Българска социалистическа партия клатят властта, Стойнев съобщи, че Българска социалистическа партия е най-голямата съпротива. Власт се клати посредством кавги. Те не идват от опозицията, а са предизвикани от Политическа партия ГЕРБ. Това, че ГЕРБ ръководят със кавги е техен проблем. Това, че те не могат да начертаят пътя, с който да изведат страната от тази икономическа, обществена и духовна рецесия, е техен проблем. Ние сме за предварителни избори. Виждаме, че те не могат да се оправят, сподели Стойнев.

Европредседателството, което ръководещите считат за триумф, е единствено в главите на ГЕРБ. Едни от нашите водещи цели се оказаха цялостен неуспех. Никой не ни желае в Шенген, никой не ни желае в еврозоната, тъй като сме корумпирана страна, сподели заместник-председателят на ПГ на "БСП за България ".

По отношение на Западните Балкани, Стойнев съобщи, че Юнкер ни е блъснал гласовит пестник. Евентуално след 2025 можело да се мисли. Цяло едно потомство чака да види светлината в тунела. Въпросът е, че едва ли знаят къде е тунелът. Това държавно управление е некомпетентно да продължи със своята работа. Вижте какво става в самата коалиция - и там ли Българска социалистическа партия е отговорна? Българска социалистическа партия вижда, че тази неустойчивост би трябвало да бъде отстранена, добави Драгомир Стойнев, представен от "Фокус ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР