ГЕРБ подаде сигнал до прокуратурата срещу ДПС от три части

...
ГЕРБ подаде сигнал до прокуратурата срещу ДПС от три части
Коментари Харесай

Осман Октай: Когато се разшуми около КТБ, винаги има отклоняване на вниманието

ГЕРБ подаде сигнал до прокуратурата против Движение за права и свободи от три елементи за ”Цанков камък”. Едната е за неизплатени 1 милиарда лв., като се приканват магистратите да посочат съответните виновници.

Когато се разшуми към КТБ и се разнесе абсурдът в интернационален аспект – постоянно излизат остарели корупционни схеми, които да отклонят вниманието на обществото от значимите тематики, като кражбата на милиарди левове пред очите на народа, уточни някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай в студиото на "България заран " на Bulgaria ON AIR.

Гостът в студиото добави, че разграничаване сред ГЕРБ и Движение за права и свободи не е допустимо.

Наесен ще влезе бюджетът за разискване. Така наречените патриоти ще издигнат въпроса за плоския налог и други неща, с които се разграничават от позициите на ГЕРБ. За да не се случи драма с бюджета, Движение за права и свободи ще поддържат най-популярната партия в Народното събрание. Всичко това е спектакъл, уточни той.

За край на диалога Октай предсказа, че кабинетът "Борисов 3 " няма да издържи цялостния си мандат, защото липсвал проект за развиване на страната.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР