ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания.

...
ГЕРБ - Пловдив са готови за старта на предизборната кампания.
Коментари Харесай

Борисов с анонс: Урсула фон дер Лайен идва в Пловдив

ГЕРБ - Пловдив са подготвени за старта на предизборната акция. Едно от централните събития през акцията ще бъде в Пловдив и централен посетител на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската национална партия Урсула фон дер Лайен. Това заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.
 
" ГЕРБ - Пловдив са подготвени за старта на предизборната акция. На Пролетния бал на организацията в града под тепетата разговарях с доста хора, които обявиха, че са мощно стимулирани да работят за оптимален резултат на ГЕРБ както на предварителните парламентарни избори, по този начин и на тези за Европейски парламент. Споделих с тях, че едно от централните събития през акцията ще бъде в Пловдив и централен посетител на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската национална партия Урсула фон дер Лайен! ", написа Борисов.
 
" По време на събитието нощес отбелязахме и приема на 114 нови членове в градската организация на ГЕРБ и връчихме членски карти на двамата най-млади (на 19 г.) и на най-възрастния (70 г.) от тях ", разкри някогашният министър председател.
 
Целият актив на ГЕРБ е участвал на Пролетния бал като се изключи някогашния водач на градската организация Иван Тотев. Той просто не е бил поканен, тъй като към този момент не е фактор нито в партията, нито в града. Председател на организацията в Пловдив е кметът Костадин Димитров.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР