ГЕРБ Перник се цепи преди местните избори. Партията на Бойко

...
ГЕРБ Перник се цепи преди местните избори. Партията на Бойко
Коментари Харесай

ГЕРБ Перник се цепи преди местните избори

ГЕРБ Перник се цепи преди локалните избори. Партията на Бойко Борисов е надълбоко разграничена на два лагера, пишат районни медии.

Причината - идните локални избори за кмет и общински съветници.

Първият лагер е на крилото в ГЕРБ, което счита, че би трябвало да поддържа настоящия кмет на Перник Станислав Владимиров за втори мандат.

Там са ръководителят на Общинския съвет Денислав Захариев, депутатката Христина Георгиева (пернишкото Мелони), Младежи ГЕРБ, специалистът по обучение Цветана Пиралкова, съветниците Иво Петров, Андрей Павлов и др.  Те считат мандата на кмета за сполучлив и са кетегорични, че поддръжка на ГЕРБ ще го изстреля изрично като победител още на първи тур. Перник е бастион на ГЕРБ и точно в някогашния миньорски град Бойко Борисов получава най-високия резултат от цяла България.

„ Кметът Владимиров несъмнено има сполучлив първи мандат. Той надгради сполучливите неща на ГЕРБ в Перник, поправи грешките. Не търсеше реваншизъм.

Показа, че фокуса е какво правиш, а не от кое място идваш е по-голям и сполучлив за Перник. Работеше паралелно с кметовете на ГЕРБ по места. Не ги наказа, а с това и живущите там. И не на последно място – звездата на кмета Владимиров изгря в взаимната му активност по водната рецесия на Перник, дружно с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. От тази позиция, не виждам причина ГЕРБ да не поддържа един самостоятелен и сполучлив кмет, който не дели администрацията на партии и не членува в вражески на ГЕРБ партии и работи оперативно чудесно с нашия водач “, споделя Денислав Захариев – ръководител на Общински съвет Перник и общински водач на партията на ГЕРБ в Перник.

Вторият лагер е от крилото на някогашната кметица Вяра Церовска и предприемача, който чистеше боклука на Перник по нейно време - Федята.

Това крило търси реванш за загубата на изборите преди 3 години и промяната на контракта за отпадък и счита, че на Владимиров би трябвало да му се пречи и да се издигне претендент, който да реже живо месо от кмета, с цел да го унижи и да не завоюва от първи тур.

В този лагер са някогашни управленци, които желаят нова власт – регионалния водач на ГЕРБ Перник Емил Костадинов, общинският консултант Александър Александров, адашът му изпаднал народен представител Александров (доктор Ушко), някогашния народен представител Кирил Ананиев и предприемачи към кръга Федята. Голямата цел – да се попречи на Станката да победи от първи тур, а на втори тур всички мутри да се обединят против него. Другата цел е да се наместят общински съветници, които да съботират дейностите по сметоизвозване, с цел да се върне остарелия боклукчия на Перник.

А самият Станислав Владимиров още не е оповестил по какъв начин ще се яви на изборите.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР