ГЕРБ отвърнаха светкавично на нападките от страна на лидерката на

...
ГЕРБ отвърнаха светкавично на нападките от страна на лидерката на
Коментари Харесай

От последните минути: Трагедията край Своге разпали политическите страсти между ГЕРБ и БСП

ГЕРБ отвърнаха стремително на нападките от страна на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден тя изиска оставката на целия кабинет поради нещастието край Своге.

„ Най-искрено показваме съболезнования към жертвите. Бъдете уверени каквато и компания да беше строител, събитията щяха да бъдат същите. Те споделиха не е значима компанията, за нас е значима. За нас би трябвало да има правдивост поради починалите “. Това съобщи министър Николай Нанков във връзка нападките на Българска социалистическа партия по случая с злополуката в Своге и апела им за оставка на държавното управление.

„ Аз мисля, че не е доста редно на този стадий да се вършат такива манипуалции, да се издават присъди. Никога Агенция „ Пътна инфраструктура “ не е имала проблем за свързване с компанията “, безапелационен бе Нанков.

„ Не е редно да избързваме, както направиха сътрудниците от Българска социалистическа партия “, отсече още министърът.

„ Нашата съществена цел е истината за пътния случай и всички аргументи за положението на пътя “, безапелационен бе Николай Нанков.

„ Днес от Българска социалистическа партия видяхме жестоко политизиране на материята и разпределяне на присъди. Не е доста редно, даже би било незаконно, да се вършат операции и да се раздават присъди “, сподели още той.

„ Бяха конфискувани всички налични документи по случая, от Министерство на регионалното развитие беше предоставена спомагателна информация “, посочи Николай Нанков.

„ Георги Свиленски още веднъж не е схванал защо иде тирада. Никога АПИ не е имала проблем с намирането на компанията, водена е връзка според нормативните процедури за това да се отстранят дефектите “, изясни районният министър.

„ Може би това е равнището му, няма да влизам в детайлности да го разясня “, сподели още Нанков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР