ГЕРБ отместват погледа на хората в друга посока. Потъпква се

...
ГЕРБ отместват погледа на хората в друга посока. Потъпква се
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Потъпкано бе правото на опозицията да задава въпроси



ГЕРБ отместват погледа на хората в друга посока. Потъпква се правото на опозицията да задава въпроси. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Той напомни, че на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила за повторно му се желае оставката. „ Той не става за поста, който заема. Чрез лишаване думата на опозицията той потъпка правилника на Народно събрание. Той не може да си управлява нервите “, акцентира той.

„ Най-накрая би трябвало да стане ясно какво е болшинството в българския парламент и да се каже: "Стига ". В думите на госпожа Нинова нямаше никаква засегнатост. Управляващото болшинство крие министър-председателя от началото на Народното събрание. Беше отстранен така нар. блиц надзор. Те го крият от неуместните въпроси, които ще му зададем, а той няма да знае по какъв начин да ни отговори “, счита Мирчев.

От опозицията са безапелационни, че няма да се върнат в пленарна зала до приемането на оставката на Димитър Главчев. „ Миналият път той се избави с 4 гласа, а от този момент нещата не са се подобрили, в противен случай. Не желаеме поддръжката на една партия, а се обръщаме към всички парламентарни групи “, съобщи Стоян Мирчев.

На въпрос редно ли е това да се прави преди европредседателството, представителят на Българска социалистическа партия съобщи, че проблемите би трябвало да се видят. „ Не сме мръднали със сантиметър от следствието на корупцията по високите етажи на властта “, добави Мирчев.

Той дефинира предлагането за рухването на отминалостта за приватизационните покупко-продажби като фойерверки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР