ГЕРБ отхвърлиха обвиненията на премиера в оставка Кирил Петков, че

...
ГЕРБ отхвърлиха обвиненията на премиера в оставка Кирил Петков, че
Коментари Харесай

ГЕРБ за интерконектора Гърция-България: Петков излъга за пореден път

ГЕРБ отхвърлиха обвиняванията на премиера в оставка Кирил Петков, че не са желали да осъществят интерконектора Гърция-България, тъй като са работили в полза на " Газпром ".

" Кирил Петков излъга за следващ път. Освен че излъга, той опроверга самичък себе си ", сподели Теменужка Петкова.

Напомни за фотоси от 8 юли 2022 година, на които Кирил Петков дава началото на междусистемната газова връзка.

" Оказва се, че това не е по този начин, сподели Петкова и добави: " Премиерът в оставка призна, че в границите на днешния ден те са получили Акт 14, а с цел да бъде въведен в употреба един подобен план, то той би трябвало да има Акт 15 и Акт 16. Кога ще стане това - никой не знае ", сподели Петкова.

Ако ГЕРБ управляваше този план, той щеше а бъде подготвен в комерсиална употреба на 31 декември 2021 г, сподели тя. ГЕРБ нападнаха Петков, че е провалил плана, тъй като не го е приключил в период.

" Петков се опита да прикрие личната си несръчност за това, че не съумяха да осъществят този план, като упрекна държавните управления на Борисов. Самият Петков няма никакъв принос за този план, той стана вероятен само и единствено посредством ан усилият ана Борисов и на ръководените от него държавни управления ", посочи Петкова.

На обвиняването за " Газпром " отговори: " Когато някой се пробва да приказва за обслужване на непознати ползи, да си напомни кой подписа контракта с " Джемкорп ", какви офшорки и какви капитали стоят зад него ".
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1032167627488098/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР