ГЕРБ отговориха на вътрешния министър Бойко Рашков от село Ялботина,

...
ГЕРБ отговориха на вътрешния министър Бойко Рашков от село Ялботина,
Коментари Харесай

ГЕРБ провъзгласи Бойко Рашков за шеф на предизборния щаб на Румен Радев

ГЕРБ дадоха отговор на вътрешния министър Бойко Рашков от село Ялботина, Драгоманско. Там от партията на Бойко Борисов отиват за повторно, с цел да покажат по какъв начин наподобява парцелът на притежателя, на който е продал компанията си шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов.

По-рано през днешния ден в изявление по БНР Рашков се закани, че ще проверява до дъно всичко, издигнато от Борисов и партията му, като разкри също по този начин, че е разговарял със Спецов за заканите към него.

От ГЕРБ се интересуват, откакто е разговарял със Спецов, дали вътрешният министър го е попитал кой ще възвърне дължимите на хазната милион и половина лв. от неплатени налози. Попитал ли го е от кое място се познава с това " сламено " лице, кой го е заплашвал и за какво, добави към въпросите и някогашният народен представител от ГЕРБ Александър Иванов.

От партията приканиха още Рашков да спре с пиар акциите в КЕВР и енергийната борса, а да влезе в енергийното министерство и да попита там за какво бездействат, когато токът е поскъпнал трикратно за една година.

" Въпреки че няма време да проверява енергетиката и данъчните измами, Бойко Рашков е намерил време да проверява кой е позволил Борисов на новострояща се автомагистрала и да даде едно изявление тази заран, в което да хвърли още една конспирация ", намеси се и Тома Биков в коментар на думите на Рашков, че избрани хора от ГЕРБ и Движение за права и свободи се готвят да купуват избори.

" Този човек не е министър на вътрешните работи. Този човек е ръководител на предизборния щаб на Румен Радев ", заключи Тома Биков. - " Той е един подправен воин, който се показва за потърпевш от Прехода, а има 19 парцела ", продължи с констатациите някогашният народен представител.

ГЕРБ ще предизвести своите членове и симпатизанти този път да не се тормозят от полицията и да не подписват нищо, което им се дава, сподели още Биков. По думите му с днешното изявление Рашков е разкрил новата предизборна акция.

 Бойко Рашков: Ще проверяваме до дъно - и цените на тока, и всички градежи на Борисов Виж още

" Излиза, хвърля димка. Това са долнопробни ченгесарски димки и номера, гледахме ги на предишните избори ", уточни още Биков. Целта на тези изяви на вътрешния министър, съгласно Биков, е партиите да не могат да приказват за стратегиите си и за проблемите на жителите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР