ГЕРБ отговори на Радев. Президентът не ги поканил на дебата

...
ГЕРБ отговори на Радев. Президентът не ги поканил на дебата
Коментари Харесай

Политически престрелки на ”Дондуков” - Радев не поканил ГЕРБ на дебата

ГЕРБ отговори на Радев. Президентът не ги поканил на дебата за Изборния кодекс.
Управляващите дадоха отговор директно на нападката на президента, отправена по-рано през днешния ден. Покана за разискването на промени в Изборния кодекс не е изпращана нито в Министерския съвет, нито в централата на партията, обявиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По-рано президента Румен Радев се срещна с представители на изпълнителната и законодателната власт, с цел да обсъдят бъдещи промени в ИК, които засягат изборния развой, машинното гласоподаване и изборните операции. Радев обаче беше безапелационен след срещата - кабинетът избягал от разговор по тематиката. По думите на президента никой представител на властта не участвал по време на диалозите, само че от ГЕРБ дадоха отговор - никой не ги бил поканил.

" Председателят на Политическа партия ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов постоянно е показал готовността си за присъединяване в разговор по всички публични тематики, както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект. Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за присъединяване в днешната среща за разискване на настоящи въпроси в изборния развой. Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в централата на Политическа партия ГЕРБ, безапелационни бяха ръководещите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР