ГЕРБ осъдиха с декларация от трибуната ГЕРБ категорично осъжда подобни

...
ГЕРБ осъдиха с декларация от трибуната ГЕРБ категорично осъжда подобни
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП се карат за тъпанари и гугутки

ГЕРБ осъдиха с декларация от трибуната

ГЕРБ изрично осъжда сходни изказвания, разгласи Тома Биков. Герберите чакат позиция от страна на Българска социалистическа партия. Също по този начин Иво Христов трябвало да поеме отговорност. Неинфантилни и недебилни за социалистите били единствено тези, които дали своят вот за тях, само че съгласно Биков левите с сходно държание нямало по какъв начин да бъдат припознати от болшинството българи.

ГЕРБ били склонни да преглътнат обидите и прилагателни към тях, само че нямало да позволен да бъдат обиждани жителите. Ние сме в тази зала да оказваме помощ на българския народ, не да го поучаваме, съобщи Тома Биков.

ГЕРБ ще сезират комисията по парламентарна нравственос в Народното събрание.

Социалистът Драгомир Стойнев излезе на трибуната и цитира думи на премиера: " Когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се приказва истината, нито да се вършат промени ". Кой ще се извини за тези думи?, попита аленият народен представител. Тоест вие тъпанари ли сте?, заяде се той с болшинството. К ак бихме реагирали, когато ръководителят на Народното събрание е елементарна кърджалийска гугутка? , ядоса се Стойнев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР