ГЕРБ няма да подкрепя властта по какъвто и да е

...
ГЕРБ няма да подкрепя властта по какъвто и да е
Коментари Харесай

Борисов: Ние с корумпирани не искаме да говорим. Киро въобще не го броим... За каквото и да е.

ГЕРБ няма да поддържа властта по какъвто и да е метод след ареста на Борисов, в следствие разгласен от съда за противозаконен. В това бе безапелационен на конференция водачът на ГЕРБ.

" Преди ареста по всички значими тематики. След ареста - без да си замине Кирил Петков не могат да приказват по никаква тематика с нас ", безапелационен бе на въпрос на News.bg Борисов.

" Ние с корумпирани хора не желаеме да приказваме. Преди арестите можеше да се приказва. Сега - до момента в който не го видя на открито, няма диалог. Те са пагубни всеки ден, до момента в който стоят. Какво - да ги поддържаме да стоят ли? Такова свободно рухване, каквото имат в този момент... Той (премиерът Петков) стана за посмешище ", изострен бе той. " Българите би трябвало да схванат - по-късно оправяне няма да има най-малко 10 години. И да не чакат да пристигна някой - няма подобен, който да се оправи в тази обстановка към този момент. "

" Можеш ли да сравниш Асен Василев с мен? Киро изобщо не го броим... За каквото и да е. Можеш ли да сравниш Томислав Дончев с който и да е от Политическа партия ", засегнат от кадровия капацитет на новата власт е Борисов. Отново обаче бе безапелационен в това, че от партията му няма да внесат избор на съмнение против кабинета " Петков ", тъй като трябвало " да се срутен " сами.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР