ГЕРБ няма да подкрепи правителство с мандат на ДБ, ако

...
ГЕРБ няма да подкрепи правителство с мандат на ДБ, ако
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи правителство с мандат на ДБ, ако в него има лица на Продължаваме промяната

ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с мандат на Демократична България, в случай че в него има лица на " Продължаваме промяната ". Това съобщи ръководителят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова в Русе.

Тя дефинира третият мандат като спешен.

" Ако третият мандат отиде при „ Демократична България ", ще чакаме първо от нас да бъде поискана поддръжка. Ще желаяме и Демократична България да направи оценка на всичко, което се е случило при ръководството на „ Продължаваме промяната " - корупционни кавги, енергетика, ПВУ, цени на горива. Демократична България няма да получи поддръжка за кабинет, в случай че при предлагането на състав включат лица от Политическа партия ", уточни тя.

ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с третия мандат, в случай че той бъде връчен на Българска социалистическа партия или на „ Възраждане ", стана ясно още от думите ѝ.

По отношение на Движение за права и свободи и „ Български напредък ", Десислава Атанасова съобщи, че имат допирни точки с тях, само че решение за възможна поддръжка на държавно управление с мандат, даден на някоя от двете партии, ще вземат управителните органи на ГЕРБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР