ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство около „Продължаваме промяната“. Това

...
ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство около „Продължаваме промяната“. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство на „Продълж...

ГЕРБ няма да поддържа съдружното държавно управление към „ Продължаваме промяната “. Това сподели пред БНР Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

„ И към този миг не знаем нищо за неговия предстоящ състав. Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и съблюдаваме идеологията си години наред. Никога до момента ГЕРБ не е управлявала с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Заклинанията, някои желаеха даже да си татуират сходно проклинание, че в никакъв случай няма да ръководят нито с Българска социалистическа партия, нито с Движение за права и свободи, нито с ГЕРБ, се оказаха неистина “, изясни тя.

Атанасова съобщи, че въпросът със стабилността на страната в никакъв случай не е отсъствал в ГЕРБ.

„ Кворумът е главен ангажимент на ръководещите. Не опозицията ще поддържа кворума в пленарната зала... Когато става дума за решения, свързани с българския народен интерес, ще ги поддържаме. Няма да има толеранс във връзка с грешките ", добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова акцентира, че партията ще бъде „ градивна, мощна и изискваща съпротива “, което е „ едно от първите условия за положително ръководство “.
Свързани вести България ще има ново държавно управление до Коледа Разбра ли се бъдещата коалиция за Македония и гласуването в чужбина? Кирил Петков: Смяната на Иван Гешев е приоритет на бъдещия кабинет От Политическа партия описаха какъв ще е новият министър на опазването на здравето Ицо Хазарта за Народно събрание: Наясно съм, че ще се промени отношението към мен. Няма да стана министър на културата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР