ГЕРБ няма да на работещите български граждани и на бизнеса

...
ГЕРБ няма да на работещите български граждани и на бизнеса
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да вдигаме данъците на бизнеса, БСП - не предлагаме това

ГЕРБ няма да на работещите български жители и на бизнеса и ще резервира най-нисък налог в Европа.
Това сподели депутатът от групата на ГЕРБ Александър Иванов по време на разискванията по Закона за Данък добавена стойност.
 Нинова: Предлагаме да се отстрани плоския налог и да се вкара напредничав Нинова: Предлагаме да се отстрани плоския налог и да се вкара напредничав
Българска социалистическа партия предлага анулация на плоския налог и въвеждане на напредничав подобен, както и освобождение на млади работещи хора до 26 години от дан...
" Слушах с интерес изявленията на сътрудниците от ляво и по тази причина излизат на тази естрада да заявя следното. ГЕРБ е политическата партия, която е дала обещание, подсигурила, че няма да вдигне налозите на българските жители.
Категорично го заявяваме. Това е оповестено в нашата предизборна стратегия.. "
Той прикани социалистите да се явят на избори с този девиз, да кажат на българските жители, че ще им вдигнат налозите.
Александър Иванов акцентира, че при ръководството на ГЕРБ и " Обединени патриоти " са ни приели в клуба на чакалнята на еврозоната.
 Отхвърлиха концепцията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху медикаментите Отхвърлиха концепцията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху медикаментите
След намаляването на налога за ресторантьорските и хотелиерските услуги, в това число за нискоалкохолните питиета – вино и бира, в...
" Приеха ни и в банковия съюз, заради стабилността на банковата система ", сподели още депутатът от ГЕРБ. " Искам още един път да подчертая. Лозунги от тази естрада може да вършиме, колкото желаете. Кажете какво значи това. Вие призовавате да се вдигнат налозите. Ние подсигуряваме, че такова повдигане на налозите, по наше ръководство, няма да има ", добави още той, представен от Фокус.
От своя страна проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия изясни, че на никое място не се предлага повдигане на налога на компаниите .
" Второ, уважаеми сътрудник, Иванов ", сподели още проф. Гечев. По думите му става въпрос за доста богатите българи, каквато е практиката в доста други европейски страни.
По-рано депутатите отхвърлиха концепцията на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху медикаментите. Вижте какви бяха претекстовете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР