ГЕРБ няма да има политически лица министри в кабинета с

...
ГЕРБ няма да има политически лица министри в кабинета с
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да има политически лица в кабинета с мандата на ПП-ДБ

ГЕРБ няма да има политически лица министри в кабинета с мандата на " Продължаваме промяната -Демократична България ". Това заяви в Народното събрание водачът Бойко Борисов. От думите му не стана ясно дали и какъв брой специалисти предлага Мария Габриел в диалозите с Николай Денков:

" Партията на смяната желаят сами да си носят отговорност, в това число с политически лица. Ние с " Да, България " отговаряме на техните претенции. Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор и те ги одобряват, това е тяхно право. Хубаво е да предложат и другите партии, доста е тежко времето, има да се вземат ужасно виновни решения. Не е по силите на една партия…, само че те имат високо самочувствие ". 

На въпрос по какъв начин ще разяснява изявлението на разпитаната в прокуратурата за " Барселонагейт " Ивайла Бакалова, в което се твърди за закани от негова страна, Борисов съобщи:

" Аз не я познавам тази жена, по никакъв метод, на никое място не съм се срещал с тях. Какво да завърши? След като направихме правосъдната промяна, стана очевидно съвременно всеки: " Бойко Борисов! Бойко Борисов! ". Оставете ме, към този момент от две години не сме на власт…Само това – не познавам тази жена. Как може човек да знае нещо за мен, който по никакъв метод, най-малко футбол да сме играли ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР