ГЕРБ няма да даде подкрепа за втория мандат. Това обяви

...
ГЕРБ няма да даде подкрепа за втория мандат. Това обяви
Коментари Харесай

Тома Биков: Кой по-добър от Габровски?

ГЕРБ няма да даде поддръжка за втория мандат. Това разгласи зам.-председателят на парламентарната им група Тома Биков в ефира на Нова телевизия. Причината за това е, че такава поддръжка по този начин или другояче не им е желана от " Продължаваме Промяната ".

Освен това Тома Биков е песимистичен и към самата концепция за сформиране на държавно управление. " Кой по-добър от Николай Габровски може да бъде препоръчан за министър председател ", пита Тома Биков, наблягайки, че от ГЕРБ имали и още по-добри фигури в лицето на водача им Бойко Борисов. Имали и други лица. " Вдигали сме и Даниел Митов за претендент за министър-председател. Безспорно можем да издигнем незабавно господин Бойко Борисов за министър-председател, дори това щеше да бъде по-стандартният ход. Преценихме, че е добре да дадем опция на тези, които са ни съперници, които не ни харесват, да могат да се заловен за нещо, с цел да има постоянно държавно управление ", сподели още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.
 Борисов: По-добър министър председател от мен няма - можещ, компетентен, измъкващ от рецесията
Борисов: По-добър министър председател от мен няма - можещ, компетентен, измъкващ от рецесията

ГЕРБ с два разновидността за кандидат-премиер

Според Биков въобще няма да се стигне и до предложение за държавно управление: " Всички с цел да могат Политическа партия да върнат най-после мандата несбъднат. "

" Вчера се оформи една нова коалиция, в която ние не участваме явно. Те да си намерят поддръжката от партиите, с които до през вчерашния ден бяха в коалиция ", прикани Биков.

Това Биков уточни, че няма да поддържат което той наложи върху измененията в Изборния кодекс и доста се ядоса на въпросите на публицистите в конкретика по законодателството.

Според Биков вероятността българите да отидат на нови избори към този момент е 90%.

Той уточни, че ГЕРБ възприема " Продължаваме Промяната " като собствен главен политически конкурент, а взаимно ръководство сред двете обединения е " на ръба на невъзможното ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР