ГЕРБ ни е основният опонент и техният модел на управление,

...
ГЕРБ ни е основният опонент и техният модел на управление,
Коментари Харесай

Борис Бонев: Никой не иска наследството на Йорданка Фандъкова

" ГЕРБ ни е главният конкурент и техният модел на ръководство, който към този момент 18 години унищожава капацитета на София. Много е тъпо, че 38 дни преди изборите тази партия показва своята безспорна недемократичност и пренебрежение към софиянци, тъй като към момента няма разгласен претендент. Хората са лишени от опцията да знаят кой е претендентът, каква е неговата персона, цели и цели, да зададат своите въпроси. Чакахме Ретроградния Меркурий да свърши, той свърши, само че очевидно към момента не са намерили тази мощна кандидатура, откакто оповестяването се бави ", сподели водачът на " Спаси София ", представен от през днешния ден.бг.

По думите му над 20 претенденти са били питани дали желаят да са кмет на София, само че те са отказали.

" Тази информация даже не е толкоз непублична, откакто даже самият Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г загатна, че има над 20 претенденти. Никой не желае да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска. ГЕРБ да разгласят и най-силната кандидатура - не считам, че има късмет, тъй като софиянци не са глупави хора, те доста добре виждат " забележимите " резултати на това ръководство и не съм сигурен, че желаят да дадат заем на доверие на хора, които ще продължат безусловно същия метод на работа ", добави Бонев.

" Ние вършим осведомителна акция, което е законно и това е нещо обикновено, което би трябвало да се прави. Хората и политиците не би трябвало да бъдат в акция единствено 30 дни преди изборите. Политическата акция стартира в деня след изборите и трае до идващите избори, тъй като това е непрестанен контакт с жителите ", акцентира той.

Бонев призна, че фантазията му в действителност е София да бъде избавена. " Мечтата ми е София да бъде град, с който да се гордеем, фантазията ми е да няма корупционни практики, фантазията ми е да свършат ремонтите на ремонтите. Мечтата ми е да имаме градски превоз до всеки квартал. Кметското място е средство за реализиране. Имаме страхотна стратегия, напълно скоро ще обявим листата за Общински съвет - 61 индивида, който и от тях да влезе, ще бъде безспорен превъзходен общински консултант ", уточни той.

Попитан дали жителите ще могат да не помнят за предишното на, отговори: И моето семейство е потърпевшо от комунистическия режим, и моите дядовци са били в лагери. Много по-важно е да забележим какво може да съградим занапред отсега нататък, вместо да се фиксираме в предишното. Никой от нас в никакъв случай не се е страхувал от диспути, ще бъде на спор.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg