ГЕРБ не могат да управляват държавата. Гражданите нямат проблем с

...
ГЕРБ не могат да управляват държавата. Гражданите нямат проблем с
Коментари Харесай

Искрен Митев: Човекът, предложен от ГЕРБ за председател на НС, не отговаря на моралната висота

ГЕРБ не могат да ръководят страната. Гражданите нямат проблем с тяхната експертност, а с техния морал. Човекът, който оферират, не дава отговор на моралната висота на ръководител на Народно събрание. Въпросът е за какво не са избрали Росица Кирова.

Това сподели Искрен Митев от " Продължаваме промяната " пред NOVA NEWS.

" Държавата да се меси в частния бизнес е неприятна процедура, която демотивира икономическите играчи да основават свръхпечалби. Рисково е да се вземат техните облаги. Може би би трябвало да има взаимност сред секторите. Трябва да усилваме опциите на бизнеса за свръхпечалби, а не да ги вземаме ", счита Митев.

По думите му е нужна формулировка на понятието " свръхпечалба ".

" Ние предложихме минимална работна заплата от 860 лева, тъй че се припокриваме със синдикатите. При добра събираемост на налозите, страната ще може да разпределя приходите солидарно. Енергоизточниците са извор на инфлация. Изненадан съм, че тя още е възходяща, чакам да е отрицателна или да покаже подобен сигнал. Механизмът за отплата на горивата е добър, би трябвало да има формулировка за енергийна беднотия, с цел да няма спекулации. За мен мярката от 25 стотинки е сполучлива ", уточни той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР