ГЕРБ не лъже и не дава празни обещания.Това заяви председателят

...
ГЕРБ не лъже и не дава празни обещания.Това заяви председателят
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Шумен: Ще намерим начин държавата да тръгне напред

ГЕРБ не лъже и не дава празни обещания.Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов в препълнената зала за трагичния спектакъл в Шумен. Щом има 30-40% инфлация, значи, че има прикрит налог:

„ Когато ви споделят, вдигнахме ви пенсиите, без да подвигаме налозите това е неистина – те ви ограбват, на финансов език това се споделя прикрит налог. Затова приканвам президента Радев да извади финансите на страната. При състояние че дефицитът е голям, а приходите са дребни могат да режат от две неща – инфраструктурните планове и общините – развиването и образованието “, разяснява Бойко Борисов и добави, че партията имаме направена стратегия от специалистите по браншове.

„ Ще създадем държавно управление. С кого - с всеки, който припознае нашата стратегия. Програмата е патриотична, национална, виновна, наложена върху действителните практики на ръководство. Така както се държат политическите водачи – безконтролно и с лека ръка споделят, в случай че не съм аз отиваме на избори, какво вършим, за какво ви губим времето?  Политическа партия и Демократична България са в изолираност. Приемаме, че те са първи – с ГЕРБ не може, с Движение за права и свободи не може,  с „ Възраждане “ не може, а с кой може? Вместо да се смирим и да приказваме по стратегии – атлантизъм, война, криза, инфлация чудовищна, обедняваме чудовищно, в този момент би трябвало да се съберем повече хора и да носим повече отговорност “, уточни ръководителят на ГЕРБ.

Борисов посочи още, че доста пъти ръководството на ГЕРБ е преодолявало разнообразни рецесии и само ГЕРБ може да вкара механизми за справяне с инфлацията. Хранителните вериги, би трябвало да се преценяват със законодателството в страната:

„ На нашата територия ще извършват това, което е по нашите закони. 10-15% има надценка, естествена, както е в техните страни, какво е 50-100%? Изтърваха бензиностанциите. Всички ни взеха от джоба. Как няма да сме най-бедните, като всеки, който пристигна и взема от нас. И в случай че желаете отново да ви вземат парите, гласувайте за Политическа партия и Демократична България, само че не е почтено към хората, след това няма оправяне. Затова би трябвало крепко държавно управление, План за възобновяване. 2 години тези „ умни и красиви “ не можаха да създадат План. “

,,Можем, знаем, имаме стратегия, имаме голяма поддръжка от Запада. Първи ли сме и този път ще намерим метод страната да тръгне напред “, съобщи още Борисов.

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за шуменска област – Красимир Вълчев напомни на каква е била страната преди 5 години.

„ Преди 5 години България беше почитан сътрудник измежду европейските страни, имаше същински престиж, което се дължи най-много на водачеството на Бойко Борисов. В Министерски съвет  дискутирахме по какъв начин да повишим заплатите, по какъв начин да ускорим развиването, по какъв начин да подпомогнем бизнеса, да влагаме в обучение и инфраструктура, говорехме за бъдещето, решавахме рецесии и правихме градивни неща “, разяснява Вълчев.

Той напомни, че за последните 2 години е паднала събираемостта и хората са обложени най-тежкия инфлационен налог. Хора, които пристигнаха с неистини и подправени разкази, само че и повярваха, че могат да ръководят единствено с това. ГЕРБ е партията на развиването, ние знаем по какъв начин да решаваме рецесии, потвърдили сме, че можем и на 2-ри април би трябвало да прекратим подправената смяна.
 Симпатизантите на ГЕРБ в Шумен.

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов бе безапелационен, че хората към този момент няма да повярват на подправения морал и на самообявилите се за „ положителни сили “:

„ Отиваме на избори за победа и за нищо друго. Хората видяха, какво значи „ смяната “. Едни от най-отговорните и почтени хора са в ГЕРБ. С труд, отговорност и с работа ще възстановим парите от европейските фондове, ще създадем по този начин, че България още веднъж да просперира и тя просперираше, поради един човек -  нашият министър председател Бойко Борисов, който задаваше посоката, страната ни сега се лута и няма посока. “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР