ГЕРБ не искат да участват в реденето на листите на

...
ГЕРБ не искат да участват в реденето на листите на
Коментари Харесай

ГЕРБ не искат да редят листите на БСП, а Борисов е зает

ГЕРБ не желаят да вземат участие в реденето на листите на Българска социалистическа партия . Това съобщи Тома Биков в Народното събрание в отговор на изказването на Елена Йончева за аферата " Ало, Банов съм ".

Защо алените до момента не са изискали документите от Министерство на регионалното развитие , откакто вършат журналистическо следствие. Министерство на културата щяло да апелира на трета инстанция. Целият цирк, който тук разиграват , е на скачане пред водача кой е по-по-най и кой може да каже по-интересни неща за Бойко Борисов, счита герберът.

Ние присъди няма да издаваме, увери Биков. Освен това той напомни, че против Елена Йончева има обвиняване за пране на пари , както и против аленият народен представител Манол Генов за пазаруване на гласове .

Да не издаваме присъди като националния съд , настоя Тома Биков. Борисов имал доста работа , с цел да взе участие във вътрешно-партийната акция на левицата.

Българска социалистическа партия работят с доноси , отсече герберът.
 Станишев: Политиката ни наподобява на кръчмарска препирня
Станишев: Политиката ни наподобява на кръчмарска препирня

Трябвало да има конфликти, само че и да се спазвал положителният звук

Припомняме, по отношение на обвиняванията против Йончева за пране на пари , основният прокурор Сотир Цацаров изиска през ноември имунитета на шестима депутати , измежду които бяха Елена Йончева и Веселин Марешки.

Веднага след оповестението на информацията депутатът от Българска социалистическа партия Георги Михайлов съобщи в коридорите на Народното събрание, че се отхвърля от имунитета си . Последва го и Елена Йончева , която пък дефинира дейностите на прокуратурата като политическо гонене.

" Няма нито един факт, който да сочи, че от мен са били осъществявани противозаконни дейности ", разяснява Йончева през през ноември, в своя позиция по отношение на желае на основния прокурор .
 Елена Йончева чака да чуе Борисов за
Елена Йончева чака да чуе Борисов за " Ало, Банов съм "

Министерството губи пари, а на премиера му е все едно, Банов да подаде оставка

Твърденията за " евентуално пране на пари са единствено два дни, откакто аз и мои сътрудници настояхме за самостоятелна техническа експертиза на качеството на строителството на българските автомагистрали - взимане на отвесни ядки и разбор в лицензирани европейски лаборатории ", изясни още Йончева.

В позицията бе посочено още, че през последната една година Йончева е внесла в ДАНС и прокуратурата документи, свързани с евентуални корупционни практики при строителството на преградното оборудване на българо-турската граница .

Във връзка с Йончева, представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова изясни тогава, че става въпрос за формирано досъдебно произвеждане на 31 август по сигнал на двама национални показали и още едно лице .

Малко по-късно, Йончева напомня и изнесения от нея сигнал по случая " Кумгейт ".
 Нинова захапа Иван Гешев поради обвиняването против Йончева
Нинова захапа Иван Гешев поради обвиняването против Йончева

Властта се спасявала посредством казуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР