ГЕРБ настояват за проверка на пътища, ремонтирани през последните две

...
ГЕРБ настояват за проверка на пътища, ремонтирани през последните две
Коментари Харесай

ГЕРБ настояват за проверки на пътя за Пролеша и други ремонти

ГЕРБ упорстват за инспекция на пътища, ремонтирани през последните две години. Това стана ясно от изказване на депутати от партията в Народното събрание.

" Възстановяваме справедливостта за 2 милиона жители, които са плащали несъразмерни санкции. Не решаваме напълно казуса, който вълнува Пролеша. Това може да си реши единствено с акт на изпълнителната власт и това е в пълномощията на господин Шишков. Решаваме нещо значимо - известяването ", съобщи Росица Кирова.



ГЕРБ не имат вяра на положителните планове на районния министър Иван Шишков да реши казуса на жителите на Пролеша, добави тя.

" Не имаме вяра на новата бухалка на министър Шишков - ДНСК. Искаме да се ревизират възлагани пътища да последните две години. Да се създадат експертизи от сме самостоятелни лаборатории - българска и немска. Искаме да се направи инспекция на възлагани и платени от служебното държавно управление. Една част от тях попадат в хипотезата главен ремонт, само че са били предоставени като поддръжка от кабинета " Петков ", добави Николай Нанков от ГЕРБ-СДС.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР