ГЕРБ намери начин да раздели противниците си. Историята с хартиената

...
ГЕРБ намери начин да раздели противниците си. Историята с хартиената
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Пред Бойко Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП

" ГЕРБ откри метод да раздели съперниците си. Историята с хартиената бюлетина отдели Българска социалистическа партия от Продължаваме промяната и Демократична България. Това бе тактическа победа, поднесена от Корнелия Нинова на тепсия " съобщи в ефира на Българска национална телевизия социологът Андрей Райчев.
По думите му това е огромно достижение, без значение какво ще стане от тук насетне.
" Пред Борисов в този момент стои задачата да раздели Демократична България от Политическа партия. ГЕРБ излиза от изолираност ", добави той.
Райчев подлага на критика политиката на Политическа партия за непрекъснато изтегляне на заеми. Според него това е американската идеология, при която човек няма благосъстоятелност и живее на заем. Той акцентира обаче, че това не е особено за българите.
Социологът съобщи, че левицата в България е в рецесия. В света ситуацията е същото. Това се дължи на дълбочинни промени в обществото. Хората, които се събират да смъкват Корнелия Нинова го вършат, с цел да има левица. Дали новия ляв план ще успее или някой от Българска социалистическа партия не се знае.
По отношение на Шенген той съобщи, че ние няма да спечелим от участието, единствено ще демонстрираме един паспорт по-малко. По думите му мнението за нас е неприятно, тъй като ръководещите не могат да се обединят по значимите въпроси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР