ГЕРБ категорично се противопоставя на опитите за възобновяване на срамното

...
ГЕРБ категорично се противопоставя на опитите за възобновяване на срамното
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи срещу „Луковмарш”

ГЕРБ изрично се опълчва на опитите за обновяване на срамното за България събитие " Луковмарш ”. Това стана ясно от обява във " Facebook " на партията.

" След като за няколко следващи години, считано от 2020 година, държавното управление на Бойко Борисов и Столична община с кмет Йорданка Фандъкова, съумяха да забранят и предотвратят провеждането на събитието, улиците на София още веднъж са застрашени от очевиден церемониал и проява на нехарактерни и отречени от българското общество и историята ни човеконенавистнически идеологии.

Българската столица би трябвало да остане град на толерантността и мъдростта, в който антисемитизмът, расизмът, ксенофобията и езикът на омразата нямат и няма да намерят място.

Настояваме Столична община, както и способените институции в лицето на Министерство на вътрешните работи, да положат всички старания за гарантиране и запазване сигурността, публичния ред и достолепието на жителите и гостите на София като не позволен така наречен " Луковмарш ” да се състои ", упорстват от ГЕРБ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР