ГЕРБ инициира кампания за безопасност на движението във всички общински

...
ГЕРБ инициира кампания за безопасност на движението във всички общински
Коментари Харесай

ГЕРБ инициира кампания за безопасност на движението във всички общински училища в София

ГЕРБ инициира акция за сигурност на придвижването във всички общински учебни заведения в София

Информационна акция за сигурност за придвижването за учениците от 8-и до 12-ти клас ще бъде извършена във всички общински учебни заведения в град София.

Това стана ясно откакто самодейността на общинските съветници от ГЕРБ-СДС Анна Стойкова и Диян Стаматов беше подкрепена в Комисията по обучение и просвета към СОС.

“Ще изпълним акцията дружно с неправителствения сектор”, изясни Анна Стойкова. Общинският консултант описа, че реализирането на самодейността в учебните заведения е изпълнен ангажимент, който тя е поела след среща с родители на починали по пътищата деца.

“Осъществихме две пилотни дискусионни срещи с девет паралелки в две учебни заведения. Благодаря и на организациите, които се включиха на непринуден принцип.
Дори и дребните стъпки имат значение.
Разчитам на всички с положителни хрумвания да ги споделят, с цел да можем да ги осъществяваме и да обгръщаме още повече участници”, сподели Стойкова.

Тя акцентира, че войната на пътищата и новините за десетки почернени фамилии разтрисат всекидневно обществото ни. “Като родител и като общински консултант считам, че е извънредно време институциите на локално и на национално равнище да чуят ясно настояванията на хората и да се подхващат действителни ограничения и съответни дейности за попречване на честите пътни произшествия с жертви на пътя”, съобщи още Анна Стойкова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР