ГЕРБ имат точно шест дни, за да изберат дали искат

...
ГЕРБ имат точно шест дни, за да изберат дали искат
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ГЕРБ да избират дали ще работят за българските граждани или за Румен Радев

ГЕРБ имат тъкмо шест дни, с цел да изберат дали желаят да работят за българските жители или за Румен Радев. Това написа във Фейсбук депутатът Настимир Ананиев от обединяването „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/.

По-рано през днешния ден националният представител бе посетител в „ Българска национална телевизия “, където приказва по тематиката с пуснатите записи и компромати , както и за това дали договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са замразени или към момента има вяра за сформиране на кабинет. Публикуваме цялостния му коментар без редакторска интервенция:

„ Как да вярвам на ГЕРБ, че ще работят за същинска правосъдна промяна – наподобява, че желаят просто да махнат Гешев, който е във война с тях.
“Чекмеджето ” и Барселонагейт е ту на трупчета, ту не!

Услади ли се изпълнителната власт на Румен Радев?

ГЕРБ да избират дали ще работят за българските жители или за Румен Радев, имат тъкмо 6 дни – по-късно властта си остава в Радев.

Кой би дал достъп до цялата Шенгенска база данни, на хора, които не са надеждни и тествани? Никой! Затова тези дейности се координират с сътрудниците! Темата се преекспонира!

Спешно би трябвало да се внесе естествен бюджет от постоянно държавно управление, това чакат българските жители и бизнес.

Преди няколко седмици шефът на ДАНС беше препоръчан за още 5 години от Гълъб Донев. Служебен министър председател, назначен от Румен Радев, това деяние бетонира шефа на ДАНС, който се е обадил на индивида, който пусна записа против нас. Случайност? “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР