ГЕРБ имат два пътя - да направят коалиция с БСП,

...
ГЕРБ имат два пътя - да направят коалиция с БСП,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не бих дал празен чек на никого

ГЕРБ имат два пътя - да създадат коалиция с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " ИТН ", а тя идва с цена. Движение за права и свободи ще изиска енергетиката, ИТН - автомагистралите, пари. Вторият вид е да приказват с нас, само че има ограничаване. Не желаеме държавно управление с първия мандат, а с втория мандат, само че без министри на ГЕРБ. Това сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

ПП-ДБ иска правителство на малцинството, чиито решения ГЕРБ поддържа, откакто целите на кабинета са авансово набелязани и времево написани. " Не ме е боязън, че ще бъдем свалени след няколко месеца при едно държавно управление на малцинството ", разясни Петков.

" Могат да ни поканят на среща. Ние ще отидем, където ще кажем какво желаеме да се случи в какъв период и тогава да преценяват дали желаят модела Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ. Аз не бих дал празен чек на никого, те също. Да видят какво предлагаме. Искат надзор - има го през Народното събрание. Всичко е допустимо, единствено две неща не са вероятни - да ги подкрепим в първия мандат и да вкараме техни министри в наш кабинет ", заключи Кирил Петков.

По-рано денем водачи на Демократична България и ГЕРБ си размениха серия от нападки. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР