ГЕРБ има потенциал за 5-ма, а Възраждане“ също може да

...
ГЕРБ има потенциал за 5-ма, а Възраждане“ също може да
Коментари Харесай

Първо във Флагман.бг: ГЕРБ -4, ПП и ДПС –3, БСП -2, ДБ и Възраждане – 1

ГЕРБ има капацитет за 5-ма, а „ Възраждане “ също може да получи още един

ГЕРБ- организира най-активната и качествена предизборна акция за идния 48-и парламент, което и предстоящо ще я подреди тази нощ в 2 МИР като безапелационен отличник .

Анализът на данни от екзитполовете в края на изборния ден, с които Флагман.бг разполага, сочат безапелационни 4 места за партията на Бойко Борисов , чийто лидер тук е. Много е евентуално броят на мандатите да доближи и 5 при преразпределението на гласовете от вътрешността на страната и чужбина.

Това значително ще зависи и от броя на партиите в идващото Народно събрание. До полунощ към момента няма да е ясно Има Такъв Народ действително ще премине 4 % преграда. Резултатът им е подобен, че до последно те ще люлеят на прага на идното Народно заседание. В същата обстановка е и „ Български напредък “, които се движат сред 3,7 и 4,00 %. 

В Бургаска област на второ място по брой на гласове се подрежда обединението „ Продължаваме промяната “, които ще вземат 3 депутатски места. Възможността те да набъбнат до 4 е никаква, считат изборни специалисти, до които се допита Флагман.бг.

ПППП е съвсем изравнена в Бургаска област с Движение за права и свободи, за които се обрисуват 3 мандата. Очакванията Движение за права и свободи тук до 4 депутатски места, каквито имаше докъм 14 часа, отпаднаха защото изборната интензивност в общините Руен, Сунгурларе и Айтос се резервира много по-ниска от нормалната. Дори и да има преизчисляване в интерес на Движение за права и свободи след нарастването на броя на секциите в прилежаща Турция, те няма да доближат, с цел да запълнят потребностите до 4-ти мандат.

В идващото Народно събрание, към този миг, Българска социалистическа партия вкарва 2-ма, а за „ Възраждане “ се оформя единствено един корав мандат.  Някои български диаспори в чужбина гласоподават интензивно за партията на Костадинов, само че гласовете оттова мъчно ще доближат, с цел да усилят толкоз резултата, че да получат двама депутати в Бургаска област.

Със сигурност от 2 МИР Бургас Демократична България вкарва един народен представител.

При първичните калкулации на Флагман.бг излиза, че 14-те мандата ще бъдат дадени на следните народни представители:

ГЕРБ: Жечо Станков, Любен Дилов-син, Галя Желязкова и Андрей Рунчев (евентуално Адам Адамов)

Продължаваме промяната : Константин Бачийски, Христо Симеонов и Богомил Петков

Движение за права и свободи : Севим Али, Ешереф Ешереф и Фатме Рамадан

Българска социалистическа партия : Инж. Петър Кънев, Станимир Баев (с висока възможност ще бъде преместен преференциално от Тодор Байчев или Андрей Николов)

Възраждане: Цончо Ганев

Демократична България: Ивайло Мирчев

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР