ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа, с които двете партии

...
ГЕРБ и СДС внесоха 9999 подписа, с които двете партии
Коментари Харесай

ГЕРБ се явява на изборите в коалиция със СДС

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили внесоха 9999 подписа, с които двете партии регистриха в ЦИК обединението си за явяване на парламентарните избори. До няколко дни ще станат ясни и кои ще са кандидат-депутатите от двете структури. Списъците ще бъдат оповестени след седмица.

Като невъзможни сътрудници бяха посочени " прокремълската Българска социалистическа партия и техните спътници ", разгласи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Интересно е, че Движение за права и свободи не беше посочено в този лист, а Христов не отговори на експлицитен репортерски въпрос по тематиката.

Подписите внесоха ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков и водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов

" Доказахме, че имаме воля да градим България и да реализираме забележими резултати и да носим отговорност. Нашата рецепта за триумф е " Работа, работа, работа ". Заедно с съдружните ни сътрудници от Съюз на демократичните сили имаме стратегия с ясни цели и цели ", изясни Дариткова. Бойко Борисов също ще бъде лидер на листа.

Очаквайте подробности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР