ГЕРБ и СДС подадоха документи в Районната избирателна комисия за

...
ГЕРБ и СДС подадоха документи в Районната избирателна комисия за
Коментари Харесай

Румен Христов: СДС и ГЕРБ тръгват към изборите с амбиция за много сериозна победа

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили подадоха документи в Районната изборна комисия за регистрация на листата на обединението в 23-ти МИР в София. Водач на листата е водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Втори е Александър Ненков от ГЕРБ.
Председателят на Съюз на демократичните сили съобщи: " Регистрираме листата в 23-ти многомандатен изборен регион с вяра за една доста сериозна победа над останалите съперници, най-много в лицето на Българска социалистическа партия. Разбира се, и Демократична България, които се водят за градска десница, само че ще видят, че десницата са в действителност ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, която ще бъде показана по-добре от упованията. "
 Румен Христов: Десницата е обединена в лицето на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили (ВИДЕО) Румен Христов: Десницата е обединена в лицето на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили (ВИДЕО)
По-малко страна, по-ниски налози, по-високи приходи и пенсии. Това са целите на Съюза на демократичните сили (СДС) за идващия п...

 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР