ГЕРБ и Продължаваме Промяната действат по един и същ начин,

...
ГЕРБ и Продължаваме Промяната действат по един и същ начин,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ГЕРБ и ПП играят един и същ танц

ГЕРБ и " Продължаваме Промяната " работят по еднакъв метод, с едни и същи способи. Това съобщи в студиото на " Здравей, България " по Нова тв Тошко Йорданов от " ИТН ".

" Те играят еднакъв танц. Кирил Петков и Асен Василев сътвориха в това държавно управление нов тип корупционни схеми. Ако двамата се пробват да си играят на цитати от " Илиада " за Троянската война, желая единствено да им припомня по какъв начин приключва тя и по какъв начин гърците срутват Троя със земята. Тук идва другият въпрос - коя го играе хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Меналай в цялата тяхна метафора? ", сподели още той.

По думите му Има Такъв Народ е единствената партия, която сподели лицемерието в Народното събрание.

" Що се отнася до репликите, които ръсят за идващия кабинет, първо дано минат изборите, второ да забележим дали въобще ще може да се сформира нещо без Има Такъв Народ. Трето, всички приказват против нас. Задайте си въпроса за какво - тъй като сме единствените, които показахме какво се случва вътре и демонстрираме лицемерието ", добави Йорданов.

И добави, че когато Има Такъв Народ са били първа политическа мощ, не са срещнали поддръжка.

" Ще постъпим по същия метод, както до момента. Това, което сме дали обещание, ще се опитаме да го създадем. Ще си държим на думата. Влязохме да премахнем " модела ГЕРБ ", направихме го. Влязохме и казахме, че няма да участваме в схеми и двуличие, направихме го. Казахме, че ще съблюдаваме съдружното съглашение, спазихме го. Нарушиха го Политическа партия. В идващия кабинет, в случай че има задоволително рационални обединения, естествено, че ще участваме ", сподели още депутатът. По думите му е допустимо " ИТН " да е съпротива в новия парламент.

" Обективно видяно сътрудници може да сме единствено с Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, колкото и да не ни се желае ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР