ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха за част от шефовете на

...
ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха за част от шефовете на
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП-ДБ се разбраха за част от шефовете на регулаторите и за областните управи

ГЕРБ и ПП-ДБ се схванаха за част от шефовете на регулаторите и назначенията в регионалните управи. Това стана ясно след лидерската среща сред двете обединения тази заран в Народното събрание.

„ Говорихме за регулаторите, тъй като би трябвало да бъдат определени ”, съобщи Борисов на излизане от срещата. „ Ние единствено удължаваме, аз нямам искания. Чакаме техните хора да ги дадат ”, сподели Борисов и посочи, че става въпрос за всичките регулатори.

„ Аз съм посолил единствено едно име - на Димитър Радев. Честит рожден ден му споделям през днешния ден. Той е съвършен банкер ”, сподели Борисов. Нямал никакви други искания, стана ясно от думите му.

За регионалните шефове предложил на ПП-ДБ да предложат имена, а от ГЕРБ-СДС да предложат зам.-областните, съобщи.

„ Започва нова процедура за шеф и подуправител на НЗОК, като има единодушие сред нашите групи, че до избора на шеф и подуправител, който също ще се избира от Народно събрание ще извършва длъжността актуалният подуправител ”, сподели Десислава Атанасова.

„ За ръководител на Сметната палата срокът, на който изтича, е през днешния ден. Номинацията на ГЕРБ Съюз на демократичните сили, която е утвърдена от ПП-ДБ е на господин Димитър Главчев. Днес ще бъде импортирана след час в деловодството на Народно събрание. По отношение на Българска народна банка следва избор на шеф, който да уточни двама подуправители ”, сподели Атанасова.

„ Говорихме и за регулаторите, и за регионалните шефове ”, удостовери Кирил Петков. „ Искахме да дадем образец. За София и Пловдив се избраха хора, които не са огромни партийни дейци, а са специалисти. За регулаторите обсъдихме развой. Днес следобяд ще изслушаме господин Радев, желаеме да сме сигурни, че целите за Еврозоната са общи ”, сподели Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР