ГЕРБ- и ПП-ДБ по доста от политиките се разбраха, но

...
ГЕРБ- и ПП-ДБ по доста от политиките се разбраха, но
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Името на Мария Габриел не променя изобщо ситуацията

„ ГЕРБ- и ПП-ДБ по много от политиките се схванаха, само че и това не е задоволително, с цел да приказваме за постоянно държавно управление. Това съобщи социологът Евелина Славкова от проучвателен център „ Тренд ” в „ Интервюто в Новините на NOVA ”.

Името на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова не промени доста обстановката, може би е някакъв опит на Борисов да се дистанцира от преговорния развой, да се дръпне малко обратно и да каже: „ Имаме претендент, той ще си води диалозите ”. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова като профил, като биография прилича лицата, които са част от ПП-ДБ и от политическите водачи и това ще направи по-труден отхвърли ”.

Тя счита, че името на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова не трансформира въобще обстановката. „ Те (ПП-ДБ) няма да водят такива диалози, няма да има подобен кабинет ”, счита Славкова.

Песимистична съм в желанието на да желае кабинет с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, изясни социоложката.

„ Местните избори са спирачка да имаме кабинет. Ако не беше локалният избор, от дълго време щяхме да имаме държавно управление ”, безапелационна е Славкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР