ГЕРБ и ПП-ДБ не са се разбрали. ГЕРБ извършиха политическо

...
ГЕРБ и ПП-ДБ не са се разбрали. ГЕРБ извършиха политическо
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: ГЕРБ извърши политическо убийство

ГЕРБ и ПП-ДБ не са се разбрали. ГЕРБ направиха политическо ликвидиране, те убиха ПП-ДБ. В последните 48 часа този политически план бе тотално занулен. Тази групировка няма да оцелее идващите 6 месеца. Това съобщи пред публицисти водачът на Възраждане Костадин Костадинов.

Според него държавно управление отпред с Мария Габриел няма да оцелее девет месеца. По думите му съставът на Министерски съвет, препоръчан от Габриел е извънредно слаб.

Костадинов означи, че сега Бойко Борисов разполага с цялостната власт, въпреки и официално да я споделя с ПП-ДБ. Когато той овладее и правосъдната власт ще има обвинявания против министрите на ПП-ДБ, предвижда водача на Възраждане.

ПП-ДБ изпраха Борисов, а той от своя страна ги гълтам като боа. При нови избори те ще са към 7-8%. Ако се явят настрана може и да не влязат в Народното събрание, добави той.

Според него няма значение дали министъра на защитата се споделя Тодор Тагарев или Христо Гаджев, тъй като те извършват една и съща политика и следват едни и същи инструкции.

Костадинов е безапелационен, че нашето държавно управление се диктува от американското посолство. Комбинацията от външнополитически и вътрешнополитически фактори докара до този кабинет, добави той.
 Мария Габриел върна мандата изпълнен
Мария Габриел върна мандата изпълнен

Моята отговорност е огромна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР