ГЕРБ и ДПС саботират правосъдната реформа. Жертва на този саботаж

...
ГЕРБ и ДПС саботират правосъдната реформа. Жертва на този саботаж
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС саботират правосъдната реформа. Жертва на този саботаж пада и второто плащане по ПВУ

" ГЕРБ и Движение за права и свободи саботират правосъдната промяна. Жертва на този бойкот пада и второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) ".

Това сподели в Народното събрание някогашният министър председател Николай Денков. Той добави, че второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност е блокирано поради неприемането на четири законодателни акта.

И добави, че законопроектите са блокирани от ГЕРБ, защото законите стоят в комисии, управлявани от ГЕРБ-СДС. 

" За да бъде осъществено второто заплащане, би трябвало да бъде признат Законът за персоналния банкрут, Правилата за работата на Комисия за противопоставяне на корупцията, Законът за отбрана на сигналоподателите и Пътната карта за климатична индиферентност, която е вкарана в програмата за тази седмица ", изясни Денков. " Надявам се най-малко тя да бъде призната ", означи той.

Денков уточни, че Министерският съвет е приключил всичко, което е зависeло от него още през предходната година, и следва да се обезпечи болшинство в пленарна зала.

" Няма по какъв начин като министър-председател аз да осигуря болшинство в Народното събрание ", посочи Денков.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР