ГЕРБ и ДПС саботират комисията за Нотариуса. Тази позиция изрази

...
ГЕРБ и ДПС саботират комисията за Нотариуса. Тази позиция изрази
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС се страхували от комисията за Нотариуса, разкри Бойко Рашков

ГЕРБ и Движение за права и свободи саботират комисията за Нотариуса . Тази позиция изрази пред медиите в Партийния Бойко Рашков. Причината е, че се събрали доста данни, а и към този момент имало данни за политическо въздействие. И вчерашното съвещание посочило, че ГЕРБ и Движение за права и свободи се опасяват до каква степен ще стигне комисията. Много жители, адвокати и юристи ще бъдат изслушани, които ще осветлят въздействието върху правосъдната система.

Рашков счита, че Божанов и нямало по какъв начин да осъществят активността си без въздействие на по-високо равнище. Той има съображение да счита, че Божанов и Пепи Еврото са били насочени кого да изнудват.

Рашков също по този начин счита, че Делян Пеевски има връзка с Пепи Еврото и с " други известни лица на по-късен стадий " . Депутатът не изключи взаимоотношение сред тях. Рашков не споделя мнението, че комисията е основана с предизборни цели. Парламентът не би трябвало да престане да извършва своите действия по закон, съобщи още някогашният вътрешен министър и уточни - в кабинета на Бойко Борисов се осъществявало въздействието върху правосъдната система, само че освен в неговия.
 ГЕРБ и Движение за права и свободи оповестиха комисията
ГЕРБ и Движение за права и свободи оповестиха комисията " Нотариуса " за предизборно тричане и цирк

Движение за права и свободи ще отстранява Никола Минчев като ръководител на комисията " Нотариуса "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР